Чт, 2024-03-28, 20:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


 

В наши дни для многих людей актуальной проблемой становится не только желание заработать деньги, но также то, как сохранить свои сбережения и приумножить их.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Во Львове был осквернен мемориал, посвященный памяти жертв Катастрофы европейского еврейства.



С приближением лета каждого  человека - жителя Российской Федерации все больше интересует тема отпуска, отдыха, туров и новинок в отелях самых экзотических стран.



Швеція може стати першою країною, що відмовиться від готівкових грошей. У країні, яка першою 1661 року ввела в обіг паперові гроші, зараз вважають, що банкноти вже не потрібні.


 

Весна наступила, а вскоре всех граждан Российской Федерации ожидает лето, которое скорее всего будет опять жарким и душным.




Раніше ті, хто сумував за померлими, приходили на цвинтар, а сьогодні у людей з'явився новий шанс на життя після смерті. Сторінки людей, які вони створили, коли були ще живі, після смерті власників продовжують жити.




У програмі "Гроші" було показано сюжет про журналістське розслідування, під час якого за сприяння учнів ліцею №100 і Кловського ліцею в Києві вдалося придбати наркотичні засоби безпосередньо на території навчальних закладів.




У Червонограді на Львівщині зник головний редактор газети "Новини Прибужжя" Віталій Павлишин. З відповідною заявою до міліції звернувся батько Павлишина.




Провінція Сербії Косово, яка оголосила про свою незалежність, може знову стати головною гарячою точкою світу. На 6 травня в Сербії заплановані парламентські вибори, проведення яких на своїй території косовари обіцяють не допустити.



Жіноча збірна України з гандболу завершила перше коло кваліфікаційного раунду до Євро-2012 на другому місці своєї групи. Вже 25 березня підопічним Леоніда Ратнера доведеться зіграти на виїзді з лідером групи командою Іспанії.



Слідство у справі про смерть відомої американської співачки Вітні Х'юстон постановило в п'ятницю, що вона потонула у ванні в результаті серцевого нападу, однією з причин якого стало вживання кокаїну.






До Топ-10 найцікавіших та найбільш вражаючих світових рекордів, встановлених у сексуальній сфері, увійшла масова оргія в Японії.




Зокрема, ЄС додав у новій редакції свого бєларуського "чорного списку" ще 12 осіб і 29 організацій, деякі з яких пов'язані з відомим підприємцем Юрієм Чижем.



24 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +7...+9 градусів.




Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявляє, що якщо Митному союзу не підходить формула "3+1", Україна зосередиться на євроінтеграції.





Співдоповідачі Парламентської Асамблеї Ради Європи по Україні Майліс Репс та Марієтта Де Пурбе-Лінден планують відвідати Україну 27-29 березня.



Исследователи из нидерландского Университета Вагенинген обнаружили, что аромат блюда влияет на то, насколько тщательно человек пережевывает пищу.

отдых на Сардинии

 

Европейский Союз с открытыми объятиями ждет летом украинских туристов, а особенно солнечная жемчужина Италии — старая славная Сардиния.




Голова ради Національного банку Петро Порошенко погодився очолити Міністерство економічного розвитку і торгівлі (МЕРТ). Це підтвердили і в оточенні Порошенка, і на Банковій.

С каждым годом все больше людей на планете Земля пытаются бороться с вредными привычками.