Пт, 2024-04-19, 04:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Наверное, каждый житель столицы Украины любит красочную жизнь и веселые торжества и гулянья.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Крім мітингу, на Пейзажній алеї молодь продемонструвала сатиричну виставу вуличного театру, а група київських музикантів провела імпровізований концерт, на якому звучав київський мелос - не лише український, але і російський, польський та єврейський.



Учасники мітингу на Пушкінській площі в Москві вирішили провести опозиційний "Марш мільйона" 6 травня. Учасники Маршу мільйона мають намір не допустити повернення на президентський пост Володимира Путіна, інавгурація якого відбудеться 7 травня.




Президент України Віктор Янукович 15 березня підписав закон "Про особливості утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування".




Актор Джордж Клуні, затриманий у Вашингтоні після мітингу біля посольства Судану, відпущений з поліції після сплати штрафу в 100 доларів, повідомили представники правоохоронних органів американської столиці.




Раніше повідомлялось, що Грузія може відновити дипломатичні відносини з Російською Федерацією лише в разі визнання Москвою Абхазії і Південної Осетії регіонами, що входять до складу єдиної грузинської держави.



За даними сирійських офіційних ЗМІ, одну бомбу було приведено в дію поблизу штаб-квартири місцевої кримінальної поліції, а другу - біля центру розвідки ВВС Сирії. Зі свого боку сирійський наглядова рада з прав людини повідомляє, що вибухи прогриміли біля будівель, в яких базуються місцеві сили безпеки.





17 березня в своїй поштовій скриньці матір знайшла відповідне сповіщення з Верховного суду, датоване 16-м березня.


Якщо це рішення є, його треба отримати подивитись, що в ньому зафіксовано, які є можливості в Україні для лікування, чи на місці чи в установах медичних міста Харкова чи інших міст, надати медичну допомогу і припинити розмови", - уточнив Литвин.



18 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +3...+5 градусів, вдень +16...+18 градусів.


Столичная полиция стягивает дополнительные силы к Пушкинской площади в центре Москвы, где на встречу с депутатом Геннадием Гудковым ("Справедливая Россия") собрались около 300 прпедставителей оппозиции.



Современные люди достаточно в большой мере повержены любовью и любопытством к жизни различных звезд, а поэтому многих очень часто интересуют последние новости шоу бизнеса.





Було прийнято рішення рекомендувати членам партії "Сильна Україна" вступати до Партії регіонів, а депутатам місцевих рад - узгодити порядок об'єднання з депутатськими групами і фракціями Партії регіонів.




За словами прем'єра, Польща не встигне до Євро-2012 ввести в експлуатацію значну частину нових доріг, які раніше планувалися побудувати до початку чемпіонату.