Пт, 2024-04-19, 00:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
Бойовики обстріляли з мінометів район Авдіївки. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За минулу добу бойовики 38 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.

В районі Авдіївки незаконні збройні формування з 18:00 до опівночі зробили 7 прицільних мінометних обстрілів українських позицій, випустивши при цьому 80 мін. Мінометним вогнем противник намагався вразити й укріплення поблизу Пісків, Опитного і Луганського.

Зі стрілецької зброї, кулеметів і гранатометів бойовики вели вогонь по опорних пунктах сил АТО в районі н.п. Зайцеве, Луганське, Піски і Новгородське.

Зі стрілецької зброї обстріляні українські позиції в Мар'їнці та Широкиному.

Неприцільний вогонь з кулеметів і гранатометів бойовики вели по опорних пунктах сил АТО поблизу Невельського, шахти Бутівка, Троїцького і Майорська. З півночі активність ворога знизилася. Зафіксовано прицільний обстріл з кулемета в районі Гранітного.

Раніше повідомлялося, що на донецькому напрямку загострилася обстановка південь і на схід Авдіївки, де протягом доби бойовики випустили по позиціях сил АТО понад 60 мін різних калібрів. В результаті бойових дій в зоні АТО загинули двоє українських військових.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 789 | Додав: adminA | Теги: обстріл, район Авдіївки, бойовики, міномети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]