Пт, 2024-04-19, 16:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Президент України Петро Порошенко, канцлер Німеччини Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд наголошують, що вибори на тимчасово окупованих територіях Донбасу мають пройти за українським законодавством.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У селищі Плеханово Тульської області (РФ) правоохоронні органи розбираються з ромами, що влаштували "газовий бунт".


 

 

У Запоріжжі у четвер після 29 годин від початку демонтажу таки знесли найбільший в Україні пам’ятник комуністичному вождю Володимиру Леніну.


 

За минулу добу в зоні антитерористичної операції на Донбасі загинув один український військовослужбовець, двоє зазнали поранень, повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

В Україні планують створити фінансову поліцію, яка буде займатися економічними злочинами і стане заміною податкової поліції. Законопроект про це був зареєстрований у ВР 16 березня.


 

Верховна Рада України ратифікувала угоду про створення німецько-української промислово-торговельної палати, яка покликана значно посилити присутність німецького бізнесу в Україні.


 

Український боксер Сергій Дерев'янченко, який посідає 5-ту сходинку рейтингу IBF у середній вазі, здобув переконливу перемогу у поєдинку з американцем Майком Гаєм.


 

 

Французькі історики в середу оприлюднили архіви спецслужб часів Другої світової війни, в яких міститься унікальна інформація про підпільні операції нацистів і французького Опору.


 

 

Для того щоб відправити у відставку генпрокурора Віктора Шокіна в парламенті може не вистачити голосів. Про це заявили в ГПУ і Верховній Раді.


 

За минулу добу зафіксовано 52 обстріли: на Донецькому напрямку - 39, на Маріупольському - 11 та 2 - на Луганському. Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.