Чт, 2024-04-25, 21:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Куала-Лумпурі завершився чвертьфінальний матч тенісного турніру BMW Malaysian Open (категорія International), у якому українка Еліна Світоліна обіграла Крістіну Кучову зі Словаччини.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

кредит

 

Україна і Японія ратифікували (у формі обміну нотами) кредитну угоду про другу позику в рамках політики розвитку на здійснення економічних реформ на суму близько 300 млн доларів.


 

Вища рада юстиції вбачає ознаки порушення присяги у діях 46 суддів, які переслідували активістів Майдану, на сьогодні вже розглянуто та винесено рішення стосовно 35 суддів.


 

Україна найближчим часом планує здійснити пробні пуски ракет, створених у кооперації тільки українських підприємств, заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.


 

 

За попередніми даними міжнародні резерви України на 1 березня 2016 року становили 13,538 млрд доларів в еквіваленті. Про це йдеться у повідомленні НБУ.


 

Українська гросмейстер Марія Музичук програла китаянці Хоу Іфань у другій партії фінального матчу за звання чемпіона світу з шахів серед жінок.


 

В інтернеті набуває популярності відео, на якому українські воїни на тлі бойової техніки танцюють під пісню "BigGun" австралійського рок-гурту "AC/DC".


 

Українська льотчиця, народний депутат України Надія Савченко, яку утримують в СІЗО в Ростовській області і судять за причетність до загибелі російських журналістів Луганської області в 2014 році, оголосила сухе голодування з п'ятниці.


 

Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною, хоча кількість обстрілів порівняно з минулою добою зменшилася. Про це прес-центр штабу АТО повідомляє на сторінці в Facebook.