Чт, 2024-04-18, 10:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Верховна Рада проголосувала за затримання й арешт одеського судді Олексія Бурана. За затримання проголосували 255 нардепів, за арешт - 247.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Народні депутати ухвалили закон "Про внесення змін до закону України "Про Державний бюджет України на 2016 рік" щодо державної підтримки державних вугледобувних підприємств".


 

Золотовалютні резерви України становлять 13 млрд дол. Про це президент України Петро Порошенко повідомив під час виступу на форумі "Боротьба України за свободу, яка триває" сьогодні 31 березня, у Вашингтоні.


 

 

31 березня в театрі "Дім клоунів" відбудеться урочисте відкриття VI Міжнародного фестивалю клоунів і мімів "Комедіада"-2016.


 

Однак сьогодні у владних колах розглядається кілька варіантів коаліції, основою яких є союз "Блоку Петра Порошенка" і "Народного фронту", сумарна кількість депутатів яких становить 216 депутатів.


 

Фракція "БПП" обговорила із "Самопоміччю" можливість її участі в коаліції. Як передає кореспондент УНІАН, про це в коментарі журналістам повідомив заступник лідера фракції "БПП" Олексій Гончаренко.


 

 

Міністерство фінансів України прогнозує в 2017 році прискорення зростання ВВП у 2017 році до 3% за рівня інфляції в 8,1%, повідомив заступник міністра фінансів.


 

Катерина Бондаренко і Ольга Савчук не змогли пробитися до півфіналу престижного турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier Mandatory в Маямі (США) з призовим фондом 6,844 мільйона доларів.


 

Четверо друзів-студентів прокидаються в поліцейській дільниці, не пам'ятаючи події вчорашнього дня.


 

Обстрілюючи позиції ЗСУ, ворог застосовує одночасно міномети і артилерію калібру 122 міліметри, заборонену Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.