Сб, 2024-04-20, 04:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Кабінет міністрів України встановив нову норму місячного споживання газу в домогосподарствах, не обладнаних лічильниками, - 4,4 кубометра на особу.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявляє, що бойовики на одному зі своїх сайтів виклали його шифротелеграму до прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.


Скуби-Ду и Лунный безумный монстр

 

К списку самых интересных, захватывающих детских мультипликационных фильмов нельзя не отнести "Скуби Ду". Фильм американского производства.


 

 

Finance Football опубликовал данные о зарплатах главных тренеров команд, которые сыграют на Евро-2016.


 

Председатель Верховной Рады Украины Владимир Гройсман заявляет о готовности возглавить Кабинет министров Украины, если его кандидатура будет поддержана фракциями коалиции".


 

Лідер парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко прогнозує, що у разі, якщо на наступному тижні політична криза в Україні не вирішиться, країну чекають дострокові парламентські вибори.


 

Лідер Радикальної партії нардеп Олег Ляшко передав спікеру Володимиру Гройсману документ про відкликання депутатами від Радикальної партії своїх підписів під коаліційною угодою.


 

 

24 березня на засіданні голів депутатських фракцій обговорять поновлення коаліції для можливості внесення кандидатури нового глави уряду.


 

 

Главный тренер "Днепра" Мирон Маркевич осудил Евгения Селезнева, который недавно стал футболистом российской "Кубани".


 

 

Бойовики не припиняють порушувати умови перемир'я і вести вогонь по позиціях сил АТО із забороненої мінськими домовленостями зброї.


 

 

Надія Савченко почувається добре і не сприймає своє становище як трагедію. Про це розповів адвокат Надії Савченко Марк Фейгін, який вперше зустрівся з українкою після оголошення вироку суду.