Пт, 2024-03-29, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

До кампанії популяризації України в Нідерландах приєднаються українські та іноземні політики, а також громадські діячі.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У результаті бойових дій на сході України за майже два роки загинули 2055, поранено 7299 військовослужбовців, повідомив заступник генпрокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос.


 

Донецький міський суд Ростовської області (РФ) у вівторок 22 березня оголосить покарання для української льотчиці, народного депутата Надії Савченко, над якою в Росії відбувається судилище.


 

Замечательный тонкий юмор французских комедий, безупречная игра актеров приносит отличное настроение, море позитива. Французские комедии всегда пользовались большой популярностью.


 

 

Українка Ольга Котовська виграла марафон New Taipei City Wan Jin Shi Marathon. Забіг у Новому Тайбеї входить до серії IAAF Bronze Label Road Races.


 

 

Міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Блащак заявив, що "за деякими оцінками, Польща прийняла навіть мільйон" українців.


 

 

Украинская летчица Надежда Савченко намерена возобновить сухую голодовку после вступления приговора в силу. Об этом заявил ее адвокат Марк Фейгин.


 

 

Українська співачка Діана Месс отримала листа від королеви Великої Британії Єлизавети II. Про це 20 березня виконавиця повідомила на своїй Facebook-сторінці.


 

В рамках ігрового дня донецький "Олімпік" зіграв внічию з луцькою "Волинню" - 1:1, львівські "Карпати" на своєму полі програли дніпропетровському "Дніпру" - 0:1, а київське "Динамо" обіграло луганську "Зорю - 1:0.


 

Лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко заявив, що БПП виступає за призначення міністра фінансів Наталії Яресько прем’єр-міністром та пропонує провести позачергове засідання Верховної Ради 24 березня.


 

Всього за добу зафіксовано 32 обстріли позицій ЗСУ, 28 з них на Донецькому, 2 на Маріупольському та 1 на Луганському напрямках. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.