Чт, 2024-04-18, 21:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

УЄФА виключив дніпропетровський "Дніпро" з Єврокубків на одну участь протягом трьох років за те, що український клуб не погасив борги перед іспанським екс-тренером команди Хуанде Рамосом та його помічниками.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман виступає за повне впровадження рекомендацій екс-президента Європарламенту Пета Кокса щодо модернізації українського парламенту.


 

 

Такий пункт прописано у постанові уряду "Про затвердження Правил етичної поведінки державних службовців" від 11 лютого (№65), оприлюдненій на урядовому порталі 1 березня.


 

 

Кабінет міністрів скасував податок на доходи фізичних осіб із благодійної допомоги. Про це йдеться у постанові кабінету міністрів № 112 від 24 лютого 2016 року.


 

 

У п'ятницю, 26 лютого, Рівненська і Хмельницька АЕС вперше з 2004 року запрацювали із навантаженням усіх блоків на 100%.


 

 

Клуби української Прем'єр-ліги підтвердили, що наступний сезон пройде у новому форматі. Про це у понеділок, 29 лютого, повідомляє сайт УПЛ.


 

 

12 березня в Києві відбудеться черговий тур і презентація проекту "Битва оркестрів", в якому візьмуть участь київські та харківські музиканти.


 

 

Книга написана у діалогічній формі (питання – відповідь), за допомогою яких автори розпочинають розмову з кожним читачем стосовно основних цінностей українця ХХІ століття.


 

 

Швидкість скасування віз Європейського Союзу для українців залежить не від Єврокомісії, а від українських законодавців.


 

Всього за добу російські терористичні війська, продовжуючи порушувати Мінські угоди, 54 рази обстріляли позиції сил АТО, 35 таких обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку та 19 на Маріупольському.