Пт, 2024-03-29, 08:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Брюссель звернувся до європейських банків з пропозицією уникати участі в розміщенні російських євробондів.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Футболісти київського "Динамо" проведуть у вівторок матч у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому чемпіони України на виїзді зустрінуться з віце-чемпіоном Англії "Манчестер Сіті".


 

 

В Україні затвердили національні фільми, рекомендовані до розповсюдження і держпідтримки.


 

На вечірньому засіданні не було ухвалено жодного рішення, оскільки між депутатами продовжилося протистояння в питанні щодо включення до порядку денного двох законопроектів, на розгляді яких наполягає фракція "Народний фронт", а саме № 4057.


 

 

Один з адвокатів Надії Савченко Ілля Новіков вважає, що захист виконав свою роботу, тепер долю українки повинні вирішити дипломати.


 

 

На Закарпатті на горі Красія пройшов чемпіонат на Кубок України з гірськолижного спорту, в ході якого учасникам довелося змагатися на трасі... без снігу.


 

 

Запорізька податкова під час операції "Рубіж-2016" перекрила канал незаконного експорту до Туреччини та Ірану волоських горіхів через порт "Іллічівськ".


 

Законом зобов`язано чиновників декларувати майно протягом 60 днів після вступу закону в силу, тобто вже в 2016 році, оскільки закон набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування.


 

 

За минулу добу зафіксовано 42 обстріли, з них 29 - на Донецькому, 12 - на Маріупольському та 1 на Луганському напрямків. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.