Сб, 2024-04-20, 13:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент України Петро Порошенко провів переговори з президентом Республіки Болгарія Росеном Плевнелієвим, повідомили в прес-службі Порошенко.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-03-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Понад півтисячі велосипедистів в Одесі взяли участь у веломарафоні "Критична маса". Учасники акції стартували на Приморському бульварі.


столешница

 

 

Искусственный камень вошёл в моду не так давно, однако сразу же обрел большую популярность в сфере отделки дома снаружи, также как и изнутри.


 

Вперше за багато років держава почала вирішувати житлові проблеми військових. Про це заявив президент Петро Порошенко в ході перевірки забезпечення і вогневої майстерності підрозділів Нацгвардії.


 

Служба безпеки України (СБУ) сьогодні, 26 березня, оприлюднила на своєму сайті поіменний список колишніх співробітників спецслужби, які зрадили присязі і перейшли на бік ворога, повідомили в прес-центрі СБУ.


 

Якщо Апеляційний суд міста Києва не розгляне сьогодні справу єдиного підозрюваного у справі видачі зброї зі складів МВС для розгону Майдану Ростислава Заворотного щодо продовження тримання його під вартою, уночі він може вийти на свободу.


 

У Маямі (США) завершився матч першого раунду тенісного турніру Miami Open presented by Itau (категорія: ATP World Tour Masters 1000), в якому українець Сергій Стаховський обіграв Ніколаса Яррі (Чилі).


 

 

Три місяці художниця Галина Назаренко із селища Петриківка на Дніпропетровщині робила інсталяцію "Козак Мамай – український Будда".


 

 

У Києві в музейному комплексі "Мистецький Арсенал" відбулося відкриття виставки "Тіні забутих предків", присвяченої однойменному фільму Сергія Параджанова.


 

 

"Покінчити з олігархією і партійним бізнесом в уряді зможе прем'єр-міністр, який не зав'язаний на українську політику і партії".