Чт, 2024-03-28, 15:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Бойовики продовжують обстріли позицій сил Антитерористичної операції на Донецькому і Маріупольському напрямах. Про це в четвер 10 березня повідомили в прес-центрі АТО на сторінці в соцмережі Facebook.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем'єр Арсеній Яценюк закликав президента Петра Порошенка підтримати його уряд, або сформувати новий. Про це він заявив в четвер, 10 березня.


 

Під час зустрічі президента України Петра Порошенка з прем'єр-міністром Турецької Республіки Ахметом Давутоглу основну увагу було приділено перспективам співпраці між двома країнами у сферах торговельно-економічній, інвестицій, енергетики і транспорту.


 

Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть сьогодні, 10 березня, перший поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому команда Мірчі Луческу на "Арені Львів" прийматиме бельгійський клуб "Андерлехт".


 

 

У зоні проведення антитерористичної операції за минулу добу один український вояк загинув, ще один зазнав поранень, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

В Україні працевлаштовано понад 12 млн людей, але з них тільки 3 млн працюють офіційно і отримують повністю "білу" зарплату. Ще 3 млн самозайняті, а 7 млн перебувають у "тіні", не в повному обсязі показуючи зарплату.


 

 

Три нагороди додали в скарбничку спортсмени збірної України у другій день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який проходить в Ризі (Латвія).


 

 

Журналісти опитали діячів культури РФ щодо їхнього ставлення до справи Савченко. Жоден з них не пристав на офіційну позицію кремлівської пропаганди.


 

 

Еврокомиссия выступила с законодательной инициативой по отмене визовых требований для граждан Грузии для краткосрочных путешествий по Шенгенской зоне.


 

 

Бойовики за минулу добу 49 разів відкривали вогонь по силах АТО, з яких 42 рази вогонь вівся по позиціях українських військових на Донецькому напрямку.