Ср, 2024-04-17, 01:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Уряд планує урівняти майнові, процесуальні та інші права одностатевих пар з традиційними родинами. Про це йдеться в тексті документа "Про затвердження плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу українські військовослужбовці відбили напад двох диверсійно-розвідувальних груп. Про це повідомив на брифінгу речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Президент України Петро Порошенко пропонує створити ефективний механізм координації між Україною, Туреччиною, ЄС, Канадою та США задля протидії агресивній політиці Росії у світі.


 

Федерація футболу України планує організувати фан-зони для вболівальників під час проведення чемпіонату Європи 2016 року в 25 містах України, в тому числі в Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-служба федерації.


 

Голова Національного антикорупційного бюро Артем Ситник вимагає, щоб Генеральна прокуратура передала до бюро справи, що належать до підслідності НАБУ, а в прокуратурі кажуть, що така процедура не регламентована законом.


 

Конкретних термінів відновлення співробітництва України і Міжнародного валютного фонду в рамках діючої програми немає, але за наявності політичної волі оновлений меморандум з Фондом буде узгоджено в розумні терміни.


 

 

У Львові у четвер 10 березня був зіграний перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи "Шахтар" – "Андерлехт". "Гірники" здобули перемогу з рахунком 3:1.


 

Вихід української льотчиці Надії Савченко з сухого голодування проходить важко, їй потрібне термінове медичне обстеження. Про це у своєму Facebook повідомив її адвокат Микола Полозов.