Пт, 2024-04-19, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:36
Бойовики після затишшя поновили обстріли. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

6 липня після відносного затишшя бойовики помітно активізувалися по всій лінії розмежування з 18.00 до опівночі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

За цей час терористи 26 разів обстріляли позиції сил АТО. З них 4 рази - з використанням 120-мм мінометів, заборонених мінськими домовленостями.

Так, з 20.20 бойовики протягом півгодини вели обстріл мінами позицій сил АТО в районі Троїцького. З 22.30 протягом 40 хвилин тривав обстріл у районі Пісок.

На Луганщині злочинці обстріляли українських військових поблизу Щастя, а на Маріупольському напрямку - в районі Новотроїцького.

"Проросійські НЗФ провокували українських військових на вогонь, обстрілюючи наші позиції зі стрілецької зброї. У Луганській області це сталося в районі населених пунктів Кримське, Щастя, Станиця Луганська, Золоте. У Донецькій області - поблизу н.п. Верхньоторецьке, Піски, Мар'їнка, Опитне", - йдеться в повідомленні.

На Луганському та Маріупольському напрямках зафіксовано 7 прольотів ворожих безпілотників.

Вночі 7 липня бойовики із 120-мм мінометів обстріляли позиції сил АТО поблизу Новгородського і Павлополя. Також Павлопіль було обстріляно з танка.

Вогонь зі стрілецької зброї з боку злочинців вівся у напрямку Мар'їнки, Луганського та Опитного.

У штабі підкреслили, що сили АТО строго дотримуються Мінських домовленостей.

"Ситуація в зоні проведення АТО перебуває під контролем українських військових", - наголошується в повідомленні.

Зазначимо, 6 липня повідомлялось, що ситуація в зоні проведення АТО залишається складною, бойовики продовжують обстріли позицій українських військовослужбовців.

На Луганському напрямку вчора протистояння між силами АТО та бойовиками розгорілося у районі Станиця Луганська – Щастя. Перестрілки різної інтенсивності тривали практично весь день; у Щасті поранено двох цивільних. Ще дві "гарячі точки" – с. Кримське і с. Золоте. Водночас слід зазначити, що фактів застосування важкого озброєння на цих рубежах оборони не зафіксовано.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 896 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, затишшя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]