Чт, 2024-03-28, 17:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:26
Чемпіонкою Олімпійського фестивалю в Тбілісі стала українка Лукашенко
Інші останні Спортивні новини

Другу медаль найвищого ґатунку для збірної команди України на XIII літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Тбілісі здобуває легкоатлетка Маргарита Лукашенко.

Українка перемогла у штовханні ядра, повідомляє прес-служба НОК України.

Наднапружений фінал видався у дівчат у секторі при надзвичайній спеці - температурі "+41".

Найвдалішою в українки видалась друга спроба, коли вона штовхнула ядро на 16м30см, що і стало її особистим рекордом. "Срібло" у Джесіки Шілдер з Нідерландів (16.05), "бронза" - у німкені Емелі Гросс (16.00).

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка привітав спортсменку та тренерський штаб із золотою нагородою Олімпійського фестивалю й побажав подальших спортивних успіхів у підкоренні нових олімпійських висот.

Таким чином, на рахунку збірної України на даний момент 5 нагород - 2 золоті й 3 срібні медалі.

ХІІІ літній ЄЮОФ-2015 триває з 26 липня по 1 серпня в Тбілісі (Грузія). Престижний спортивний форум зібрав понад 3800 найсильніших юних атлетів з 50 країн континенту.

Україну на Олімпійському фестивалі представляють 48 атлетів, які ведуть боротьбу у 5 з 9 видах спорту, а саме: легкій атлетиці, дзюдо, плаванні, спортивній гімнастиці та велоспорті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 914 | Додав: adminA | Теги: Тбілісі, українка Лукашенко, чемпіонк Олімпійського фестивалю | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]