Чт, 2024-03-28, 18:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:41
Чи справді в київських ліцеях можна купити наркотики - міліція перевіряє
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУ МВС в Києві за дорученням прокуратури столиці проводить перевірку обставин, зафіксованих у сюжеті телеканалу "1+1" про можливість купити наркотичні засоби безпосередньо на території навчальних закладів.

"У програмі "Гроші" було показано сюжет про журналістське розслідування, під час якого за сприяння учнів ліцею №100 і Кловського ліцею в Києві вдалося придбати наркотичні засоби безпосередньо на території навчальних закладів", - йдеться в повідомленні прокуратури, поширеному в п'ятницю.

Перевірка проводиться не лише,аби притягти до відповідальності окремих продавців наркотичних засобів, а й задля удосконалення профілактичних заходів щодо запобігання таким злочинам у молодіжному середовищі.

Нагадаємо, за останніми даними, в Україні вживають наркотики ін'єкційним шляхом чверть мільйона українців. А, до прикладу, у Севастополі кожен п'ятий наркозалежний - молода жінка.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1103 | Додав: adminA | Теги: міліція, київських ліцеях, купити наркотики | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]