Ср, 2024-04-24, 09:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:18
Дослухався Саакашвілі одеський клуб і скасував концерт Тіматі
Інші останні Новини шоу-бізнесу

Одеський нічний клуб "Ібіца" прислухався до думки голови облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі і скасував концерт російського репера Тіматі. Про це повідомляється в неділю, 26 липня, на сторінці клубу у Facebook.

"Шановний Mikheil Saakashvili. Спасибі Вам велике за високу оцінку і підтримку нашого клубу. Ми з розумінням і пошаною ставимося до Вашої думки. Концерт Тіматі в клубі Ібіца буде скасовано", - йдеться в повідомленні.

Водночас адміністрація клубу уточнює, що Тіматі впродовж багатьох років проводив свої концерти в клубі, і, "запрошуючи його цього року, ми не розглядали політичної основи його виступу".

Раніше Саакашвілі висловив обурення з приводу організації клубом "Ібіца" гастролей в Одесі російського виконавця Тіматі через його антиукраїнські погляди.

У жовтні 2014 року Тіматі заявив, що вважає розвал СРСР великою помилкою, а те, що відбувається в Україні, сприймає як ситуацію, коли "у сім`ї, де молодший брат важко запив або сів на наркотики".

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини шоу-бізнесу | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: скасував концерт Тіматі, одеський клуб, Саакашвілі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]