Вт, 2024-04-23, 20:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 233 234 235 236 237 ... 241 242 »



Подорожчання золота на світовому ринку призвело до того, що попит на нього з боку інвесторів подвоївся - торік українці купили 11,6 тонн благородного металу, тоді як попит на срібло, навпаки, скоротився.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" допустила до другого етапу тендерних торгів з оцінювання української газотранспортної системи (ГТС) три компанії.



Кожен підприємець шукає завжди альтернативні шляхи розвитку свого бізнесу і отримання додаткового прибутку.





Енергоблок № 4 Запорізької атомної електростанції (АЕС) 25 березня 2012 року о 00 годин 01 хвилині відключений від мережі і переведений у стан планового капітального ремонту.



За позовом Генеральної прокуратури України Господарським судом міста Києва 22 березня 2012 р. прийнято рішення про розірвання договорів купівлі-продажу пакета акцій ВАТ "Запорізький алюмінієвий комбінат" у кількості 423,5 млн простих іменних акцій.



Перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський вважає, що Україна в разі звернення в Міжнародний арбітражний суд з приводу несправедливості газових контрактів з Росією може програти справу.




Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявляє, що якщо Митному союзу не підходить формула "3+1", Україна зосередиться на євроінтеграції.





Кабмін хоче стягувати податок не лише з житлової площі (спальні кімнати), а й з нежитлових частин осель, таких як туалети, ванні кімнати, коридори, — тобто з усієї площі нерухомого майна.

подорожчання бензину

 

Українцям не варто чекати стабілізації цін на бензин. За всіма прогнозами, вартість пального далі зростатиме, і влада не зможе утримати ціни.





За перевезення Віктора Януковича протягом 2011 року вертольотом Agusta та літаком Falkon 900 державний бюджет заплатив компанії з Британських Віргінських островів 3,5 мільйона гривень.


Закупівлі газу в країнах Європи можуть досягти третини всього обсягу його постачань в Україну - 10 млрд кубометрів, заявив раніше глава "Нафтогазу" Євген Бакулін.





Президент України Віктор Янукович 15 березня підписав закон "Про особливості утворення державного акціонерного товариства залізничного транспорту загального користування".


Росія не довіряє результатам незалежної закордонної експертизи, яка не виявила пальмової олії в українських сирах.





На початку сирної війни з Росією його відомство доправило на закордонне тестування зразки сирів трьох виробників - Пирятинського й Менського сирзаводів та підприємства "Гадячсир". За словами Бісюка, експертиза підтвердила: ці сири якісні і не містять рослинних олій.




Україна має намiр брати участь у питаннях облаштування газових родовищ, запропонувати своє обладнання i труби, також готовi розглянути будь-якi  пропозицiї, якi є  прийнятними в планi транспортування i будiвництва газопроводiв.