Сб, 2024-04-20, 04:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:39
Голова КСУ опинився в реанімації після жахливої аварії
Інші останні Кримінальні новини

Автомобіль Toyota Camry, в якому їхав голова Конституційного суду України Юрій Баулін, виїхав на зустрічну смугу, що стало причиною зіткнення з автомобілем, в якому їхала родина з трьома дітьми. Про це пише інформаційне агентство "Полтава", зазначаючи, що жахлива аварія сталася поблизу с. Циганське близько 21-ї години, є загиблі та поранені.

"По трасі на дуже високій швидкості їхала Toyota Camry з київськими номерами. Відверто перевищувала швидкість і вийшла на зустрічну смугу. Сталося лобове зіткнення зі старенькою іномаркою. Там була родина, батьки загинули на місці. Також потерпіло троє дітей. Хлопчик помер на місці, дівчинка 11 років жива, але в тяжкому стані. А третю дитину відкинуло так, що її не можуть знайти, таким сильним було зіткнення", - цитує веб-видання свідка події.

За його ж словами, обох з Toyota - водія та голову Конституційного суду - доправлено до реанімації.

За повідомленням УМВС України в Полтавській області, автомобільна аварія сталася 26 липня близько 20-ї години, на 320-му км автодороги "Київ - Харків". Водій легковика марки Toyota Camry скоїв зіткнення із автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули. Ще двоє пасажирів Nissan – травмовані. Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry.

Раніше прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк назвав неприпустимою ситуацію з безпекою на дорогах в Україні і закликав керівництво Міністерства внутрішніх справ і Міністерства інфраструктури невідкладно вжити необхідних заходів для підвищення рівня безпеки на дорогах.

Голова КСУ – в реанімації

У Конституційному суді підтвердили інформацію про те, що голова Суду Юрій Баулін потрапив в аварію напередодні. Про це "Українській правді" повідомила керівниця служби голови КС.

За її словами, Бауліна справді було травмовано під час аварії. Жодної іншої інформації вона повідомити не змогла, оскільки дані ще уточнюють.

Водночас "Інтерфакс-Україна" з посиланням на співробітника прес-служби КС повідомляє, що Баулін зараз перебуває в реанімації в одній з лікарень Полтавської області. "Його стан стабільний, інших подробиць немає. Міліція займається розслідуванням", - сказав співрозмовник.

Агенція також повідомляє, що в МВС України уточнили, що це службова машина голови КС. На момент ДТП Баулін перебував на пасажирському сидінні. Внаслідок пригоди зазнав травм, наразі перебуває в лікарні. "Черепно-мозкова травма, рвані рани голови та ніг. Перебуває в першій міській клінічній лікарні", - повідомив співрозмовник.

Зазначимо, у червні СБУ направила до Генпрокуратури докази для винесення підозри голові Конституційного суду України Юрію Бауліну. Його підозрюють у зловживанні службовим становищем, яке спричинило тяжкі наслідки - узурпацію влади екс-президентом України Віктором Януковичем.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 855 | Додав: adminA | Теги: голова КСУ, аварія, реанімація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]