Нд, 2024-04-28, 22:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 16 17 18 19 »

Україна, яка лежить на стику ЄС і колишньої радянської імперії, паралізована: її економіка так і не відновилася після кризи 2008 року, її зовнішня політика заплуталася між Брюсселем і Москвою, її внутрішньополітична сцена нагадує кепський серіал.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2012-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Франція бойкотуватиме Євро-2012 в Україну, пише Le Figaro. Міністр у справах молоді та спорту Валері Фурнейрон оголосила в четвер, що "жоден член уряду не буде присутній на матчах, які пройдуть в Україні".



П'ять років тому, коли ухвалювалося рішення про проведення Євро-2012 в Польщі та Україні, остання все ще асоціювалася з Помаранчевою революцією й була надія, що спільний чемпіонат спонукає Україну піти шляхом Польщі.



Фінал Євро-2012 символізує все, що негаразд в Україні, стверджує в блозі на сайті Financial Times експерт Ендрю Вілсон. "Корупція розцвіла пишним цвітом, зокрема при підготовці до турніру".



18 травня британське телебачення покаже документальний фільм "Світ, про який не повідомляють: підлітки, що живуть в підземеллях" (Unreported World: The Teenagers Who Live Underground).




Міністри закордонних справ країн-членів Євросоюзу не змогли дійти спільної позиції щодо можливого політичного бойкоту чемпіонату Європи з футболу.


Ескалація конфлікту навколо Юлії Тимошенко, що вийшов на міжнародний рівень, загрожує Україні відчутними репутаційними втратами.На реконструкцію київського стадіону відповідно до вимог УЄФА витрачено $ 580 млн, 54 місця в президентській ложі зарезервовані для високопоставлених гостей з Європи, але Янукович, швидше за все, буде дивитися фінал на самоті.




Посольство України в Берліні поінформовано про те, що Ґаук не прийме запрошення на зустріч президентів країн Центральної Європи, яка відбудеться в Ялті.





"Янукович керує Україною ніби республікою Радянського Союзу".



Через Тимошенко "ЄС заморозив першу угоду про асоціацію з Україною, Рада Європи вимагає її звільнення, уряд ФРН теж чинить тиск на Януковича.



Тепер з приводу податку на багатство. Вони вирішили обкладати туфлі з крокодилячої шкіри. Це і прокурори, які все життя на держслужбі? Прокурори можуть сказати: а мені бабуся залишила у спадок перед революцією. І все. Теорія повинна підтверджуватися практикою. Тут цього немає.




В останні роки Путін успішно зміцнив зв'язки з Бєларуссю і країнами Центральної Азії. Митний союз і угода про свободу торгівлі в СНД славляться кроками до створення Євразійського союзу. Київ поки що чинить опір.



Запрет в Украине и Российской Федерации игорного бизнеса спровоцировал переселение активных игроков в онлайн казино.



Україна цього року – на 64-му місці за так званим індексом рівноправності жінок, оприлюдненим громадською організацією Social Watch. Всього у рейтингу 154 країни. Очолює рейтинг Норвегія, замикають – Нігер, Чад, Ємен та Афганістан.



Лакмусовим папірцем" стануть жовтневі парламентські вибори, зазначають автори. "Обов'язок уряду - забезпечити, щоб усі політичні партії, зокрема опозиція та її лідери, могли брати участь у виборах на рівноправних умовах", - рекомендують міністри.