Пт, 2024-04-26, 05:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:50
Хочуть вирощувати овочі в Україні польські підприємці
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Польська компанія Green Factory Holding планує орендувати 500 га землі у Закарпатській області для вирощування овочів.

Про це повідомила прес-служба Закарпатської обласної держадміністрації(ОДА).

— Наша компанія планує створення власної сировинної бази в Україні і крім реалізації продукції на українському ринку, експорт до Польщі, Румунії та Словаччини. Тому ми зацікавлені в оренді як мінімум п’ятисот гектарів сільськогосподарських угідь на Закарпатті, – повідомив представник компанії Артур Ритель.

Польська сторона шукає кваліфікованих співробітників. Крім того, вони заявили про готовність навчати 1,5 тис. закарпатців з подальшим працевлаштуванням.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль доручив керівникам головного управління Держгеокадастру області та департаменту агропромислового розвитку обладміністрації знайти спільно з бізнесменами сільгоспземлі для оренди. Поки що мова йде про оренду 100 га в Хустському районі.

Польська компанія Green Factory Holding спеціалізується на виробництві, перевезенні і дистрибуції свіжих овочів, а також нарізаних, готових до вживання салатів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 821 | Додав: adminA | Теги: польські підприємці, Овочі, україна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]