Сб, 2024-04-20, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:09
Українці винайшли алкомат: 7 грн - отримай чарку перцівки
Інші останні Кримінальні новини
У місті Мелітополі на проспекті Хмельницького, 51 кілька тижнів простояв автомат для продажу напоїв, який замість газованої води і кави пропонував горілку. "Алкомат" розливав Nemiroff Особливу і Перцеву в стаканчики по 50 і 100 грамів. Стограмова порція коштувала 7,5 гривні. Горілку пропонувалося запити соком, він продавався там-таки.

Ажіотажу біля автомата не було, але постійні відвідувачі у "алкомата" вже встигли з'явитися, повідомляє "Сегодня".

Ідилію зруйнували журналісти місцевої газети "Наш город". Вони виявили автомат, а також сусідній з ним ігровий клуб "Бонус", і повідомили про це в податкову міліцію. У газеті зазначили, що нагорі біля автомата були встановлені три камери спостереження, і коли журналісти стали проявляти надмірну цікавість до агрегату, він перестав працювати.

Врешті інтерес громадськості призвів до того, що представники податкової служби України опечатали "алкомат" і почали пошук його господарів. Втім, поки що власників автомата знайти не вдалося.

На наступний день після події горілчаний автомат зник. А клуб "Бонус" терміново зачинили на ремонт, повідомляють "Местные вести".

У квітні були затримані двоє киян, які продавали марихуану разом з шаурмою і хот-догами. Намет, в якому реалізовували наркотики, розташовувалася біля однієї зі станцій метро. У ній працював один із арештованих. Другий вирощував коноплі на присадибній ділянці своїх родичів в Полтавській області.

За даними Всесвітньої організації здоров'я, Україна посідає 1-ше місце в світі за рівнем дитячого алкоголізму. А за статистикою ВООЗ за 2012 рік, країна на п'ятому місці в світі за споживанням алкоголю (у 2011-му було шосте) і на другому - за рівнем смертності від цієї соціальної недуги в Європі.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 881 | Додав: adminA | Теги: 7 грн, чарку перцівки, українці, алкомат | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]