Ср, 2024-04-24, 00:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:42
Двоє нетверезих міліціонерів на Полтавщині врізалися в пасажирський автобус
Інші останні Кримінальні новини
На Полтавщині двоє нетверезих працівників міліції на легковому автомобілі врізалися в рейсовий автобус, повідомили у ВЗГ УМВС України в Полтавській області, передає УНІАН.

За даними міліції, вчора два старших лейтенанта на автомобілі ДЕУ рухалися в напрямку міста Кобеляки по автодорозі Кобеляки-Білики.

Поблизу села Кунівка на узбіччі стояв автобус з 17-ма пасажирами. Водій автобуса припаркувався на зустрічній узбіччі, щоб замінити спущене колесо, прийнявши для цього відповідні заходи безпеки.

Міліціонер, який керував автомобілем ДЕУ, допустив зіткнення з автобусом і з'їхав у кювет. В результаті ДТП один з міліціонерів отримав тілесні ушкодження. На щастя, ні пасажири, ні водій автобуса не постраждали. На місце ДТП одразу виїхала слідчо-оперативна група міліції та комісія з УМВС.

У результаті роботи комісія з'ясувала, що обидва старших лейтенанта перебували в нетверезому стані. Тепер проводиться службове розслідування, матеріали якого будуть передані до прокуратури для відповідного процесуального реагування. Крім того, керівництво УМВС прийняло рішення про звільнення обох фігурантів ДТП з органів внутрішніх справ.

Раніще на трасі сполученням Коломия - Косів у селі Нижній Вербіж співробітник міліції, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп'яніння на великій швидкості протаранив електроопору лінії передач.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 886 | Додав: adminA | Теги: пасажирський автобус, двоє нетверезих міліціонерів, Полтавщині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]