Сб, 2024-04-20, 16:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:35
На старті чемпіонату Європи українські борці здобули три медалі
Інші останні Спортивні новини

Відразу трьома нагородами поповнилась скарбничка збірної України в перший день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який проходить у Ризі (Латвія).

На п'єдестал у вівторок піднялися екс-чемпіонка світу, дворазова чемпіонка Європи львів'янка Юлія Ткач, Андрій Яценко з Київщини, які завоювали срібні медалі, а також дворазовий чемпіон світу харків'янин Ібрагім Алдатов, в активі якого бронзова нагорода, повідомляє Укрінформ.

У фіналі олімпійській ваговій категорії до 63 кг Юлія Ткач сумнівним рішенням суддів поступилася Анастасії Григор'євій з Латвії, яка вчетверте виграла континентальну першість. Андрій Яценко у вирішальній сутичці програв росіянину Гаджимураду Рашидову, а Ібрагім Алдатов в малому фіналі за 3-є місце з рахунком 10:2 переміг Шаміра Атяна з Вірменії.

У середу борці вільного стилю розіграють нагороди у вазі до 65 і 97 кг, в яких за Україну виступлять відповідно Семен Радулов і Валерій Андрійцев. Представниці жіночої боротьби визначать найсильніших у категоріях до 53 і 60 кг, де заявлені українки Юлія Хавалджі (Благиня) і чемпіонка світу Оксана Гергель.

Нагадаємо, Гергель завоювала "золото" на чемпіонаті світу-2015 з жіночої боротьби, який проходив у Лас-Вегасі (США).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: українські борці, старт чемпіонату Європи, три медалі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]