Пт, 2024-04-19, 15:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:01
Найгарячіше - на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Всього за добу російські терористичні війська, продовжуючи порушувати Мінські угоди, 54 рази обстріляли позиції сил АТО, 35 таких обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку та 19 на Маріупольському.

Про це йдеться у повідомленні прес-центру штабу АТО.

Так, російські найманці з міномета близько 18.00 обстріляли позиції бійців АТО поблизу Гнутового.

Опорні пункти в районі Красногорівки, Пісків, Троїцького, Водяного бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї.

Неприцільний вогонь з міномета калібру 82 мм о 18.00 бойовики вели по Красногорівці, а о 19.00 з 120-мм міномету по позиціях поблизу Невельського.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї терористи вели неприцільний вогонь по позиціях ЗСУ поблизу Новгородського, Троїцького, Новоселівки Другої та Пісків. Опівночі інтенсивність обстрілів знизилась.

Як повідомлялося, за минулу добу на Донбасі зафіксовано 71 обстріл позицій українських військ, з них 36 - на Донецькому напрямку, 22 - на Маріупольському і 13 - на Луганському.

Як повідомлялося, в результаті бойового зіткнення українські військові зайняли стратегічну висоту в Докучаєвську. Крім того, українські військові повністю відновили контроль над Широкиним. Як повідомили в штабі АТО, залишаючи Широкине, бойовики замінували майже кожен будинок: поставили десятки розтяжок, мін і мін-пасток.

Також українські військові через постійні обстріли терористів змушені були зайняти промислову зону біля Авдіївки Донецької області. При цьому ворог застосовував міномети забороненого калібру, автоматичні гранатомети і великокаліберні кулемети. 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 851 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]