Сб, 2024-04-27, 21:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 223 224 225 226 227 »


Ізоляція Януковича неминуче призвела б до ізоляції України. Це фатальна постановка питання. Мені б хотілося, щоб сторонам вдалося порозумітися на запланованому на грудень саміті Україна - ЄС.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-11-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На грудневому саміті Україна-ЄС угоду про асоціацію, швидше за все, парафовано не буде.
Як cтверджує видання, швидше за все, саміт відбудеться 19 грудня, як і заплановано.


Лондонський гінеколог покалічив декількох пацієнток, обіцяючи їм знайти точку G, а також проводячи інші процедури. Одна з жінок мало не померла в результаті його лікарської практики.



Країни єврозони і Європейський Союз загалом зіткнулися з "по-справжньому системною кризою", заявив голова Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу на сесії Європарламенту.




Президент Італії Джорджо Наполітано призначив у неділю ввечері відомого економіста, екс-голову Антимонопольного комітету ЄС Маріо Монті новим прем'єр-міністром країни, сказано в заяві президентського палацу.


Лідери правлячої партії "Народ свободи" поки не змогли визначитися з тим, хто повинен стати наступником Сильвіо Берлусконі на посаді голови Ради міністрів Італії, повідомляє місцева преса.



Саміт Україна - Європейський Союз, на якому буде оголошено про завершення переговорів щодо угоди про асоціацію, відбудеться 19 грудня, заявив заступник глави МЗС України Віктор Майко.



Проливні дощі і грози викликали загрозу повеней на південному сході Франції, понад 2,3 тис осіб були вимушені залишити свої будинки, повідомляє в неділю, 6 листопада.



Уряд Греції відмовився від ідеї проведення референдуму щодо ухвалення плану Євросоюзу щодо врегулювання боргової кризи країни, заявив міністр фінансів Греції Евангелос Венізелос на п'ятничному засіданні саміту G-20.



Відразу два міністра грецького уряду, а також ряд депутатів парламенту виступили проти плану прем'єр-міністра Георгіоса Папандреу провести референдум щодо пакету фінансової допомоги від Євросоюзу і МВФ.



Європейські парламентери подали консорціуму міжнародних банків пропозицію про списання 60% вартості грецького боргу за номіналом. Франція, МВФ, Європейський центральний банк стурбовані.



У Баварії (Німеччина) п'яний водій вантажівки пролив на трасу 20 тонн вина. Близько 10-ї ранку за місцевим часом він виїжджав на трасу A3 недалеко від міста Гайзельвінд і мав їхати в бік Нюрнберга.



Найпопулярнішим автомобілем серед європейців був визнаний Volkswagen Golf. Згідно з дослідженням компанії Jato, продажі цієї моделі у вересні зросли на 8,5% і становили майже 48 тис автомобілів.



Британець Том Боддінгем випадково став володарем домашнього капця завдовжки понад два метри. Таке взуття чоловік отримав після того, як оформив замовлення в інтернет-магазині.



У Греції триває загальний страйк. Парламент має розглянути у другому читанні пакет заходів, які передбачають звільнення тисячі держслужбовців, скорочення зарплат і пенсій. Поліція готується до нових безладів.