Чт, 2024-04-25, 16:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:00
Задумалися про поромну переправу Україна і Греція
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Греція надаватиме допомогу України в реформуванні морського сектору, зокрема портової інфраструктури у відповідності до стандартів Європейського Союзу. Відповідної домовленості досягли на Першій технічній нараді експертів з розвитку співробітництва між Україною та Грецією в морській галузі, яка проходила у Міністерстві мореплавства та острівної політики Греції у м. Пірей 13-14 вересня.

Як повідомляє Адміністрація морських портів України, було досягнуто домовленості про подальший розвиток взаємодії морських відомств обох країн, взаємну підтримку на рівні міжнародних морських організацій та європейських структур, а також обмін інформацією.

Також домовлено про "започаткування спільного опрацювання техніко-економічних аспектів організації паромної переправи між Україною та Грецією", йдеться у повідомленні.

За результатами наради підписано спільний протокол, в якому конкретизовано напрями двостороннього співробітництва в морській сфері ("дорожня карта"), а також зафіксовано намір обох сторін створити Постійно діючу комісію з морського співробітництва між Україною та Грецією.

Наступну зустріч планують провести 2017 року в Україні.

Нагадаємо, в 2015 році Україна і Туреччина налагодили морський шлях в обхід Криму.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 777 | Додав: adminA | Теги: поромна переправа, Україна і Греція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]