Пт, 2024-03-29, 09:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:59
В Стамбулі Порошенко обговоривв питання створення Східноєвропейського газового хабу
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Президент України Петро Порошенко у рамках Всесвітнього гуманітарного саміту ООН у Стамбулі провів зустріч із президентом Словацької Республіки Андреєм Кіскою.

Як повідомила в понеділок прес-служба президента України, сторони обмінялися думками з важливих питань порядку денного двосторонніх відносин і міжнародної співпраці.

"Глави двох держав звернули окрему увагу на алгоритм взаємодії двох країн на євроінтеграційному напрямку в контексті головування Словаччини в ЄС у другій половині 2016 року. Йшлося, зокрема, про практичну допомогу словацької сторони в реформуванні української економіки, а також підтримку Словаччиною рішень керівних органів ЄС щодо впровадження безвізового режиму для громадян України", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, Порошенко та Кіска також розглянули шляхи активізації торговельно-економічної співпраці між двома країнами. "У зв'язку з цим відзначалася важливість проведення в цьому році чергового засідання міжурядової українсько-словацької комісії з питань економічного, промислового і науково-технічного співробітництва", - йдеться в повідомленні прес-служба президента України.

Президент України також подякував керівництву Словаччини за підтримку позиції України щодо неприпустимості реалізації проекту "Північний потік-2".

"Обговорювалися також питання створення Східноєвропейського газового хабу за участю інших країн регіону", - поінформували у президента України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 739 | Додав: adminA | Теги: Стамбул, створення Східноєвропейського газов, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]