Ср, 2024-05-08, 05:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 174 175 176 177 178 »


Єврокомісія заявляє про готовність узяти до уваги рекомендації Європарламенту щодо переговорів стосовно Угоди про асоціацію Україна-ЄС, як тільки їх офіційно передадут.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-11-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Броніслав Коморовський обговорив із Януковичем питання євроінтеграції України і справу колишнього прем’єра Юлії Тимошенко.



Профільний комітет Європарламенту схвалив рекомендації Єврокомісії та Ради ЄС в економічній частині Угоди про асоціацію з Україною.



Українська влада чітко дала зрозуміти високопосадовцям з Євросоюзу, що лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко буде звільнено, однак цього так і не було зроблено.



Румунія сподівається на якнайшвидше завершення переговорів між Україною та Європейським Союзом щодо Угоди про асоціацію, заявив міністр закордонних справ цієї країни Теодор Баконскі.



Угода про асоціацію України з ЄС складається з 1200-1300 сторінок "конкретного, дуже детального тексту". Саміт Україна - ЄС, на якому, як очікується, буде оголошено про завершення переговорів щодо угоди про асоціацію, відбудеться 19 грудня.



Янукович обіцяє до кінця поточного тижня підписати закон про вдосконалення системи судочинства. Цим законом передбачається збільшення кількості суддів Верховного суду з 20 до 48.




Янукович підкреслив, що "цей шанс буде реалізовано тільки за умови незворотності реформ та успішної модернізації країни".


Янукович запевняє, що Київ працює над тими проблемними питаннями, про які йде мова в резолюції Європейського парламенту щодо України.



Іноземці, яким доводиться отримувати візу для в'їзду в Україну, через некомпетентність вітчизняних консульських працівників і позиції МЗС опиняються в шкурі українців, які намагаються отримати шенген.



Янукович вирушить до Брюсселя після того, як основна частина переговорів з Євросоюзом про підписання Угоди про асоціацію буде завершена, і проект договору буде спрямований на технічну підготовку до парафування.



Завтра в Києві відбудеться 20-й раунд переговорів щодо політичної частини угоди про асоціацію (УА) з Євросоюзом.



Жоден з лідерів Європейської народної партії (ЄНП) під час саміту ЄНП 22 жовтня не виступив проти пропозиції не парафувати в грудні з Україною Угоду про асоціацію.



У Брюсселі офіційно завершилися переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною і Євросоюзом.



На четвер Брюссель намічав робочу зустріч з українським президентом для обговорення угоди про торгівлю, але, розгнівавшись через гоніння на Тимошенко, "переніс її на пізнішу дату", повідомляють ЗМІ.