Пт, 2024-03-29, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 42 43 44 45 46 ... 61 62 »



Перше мікробактерійне життя на планеті переселилося з води на сушу приблизно 2,75 млрд років тому, заявляють вчені.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Психологія "зрадника" і "зрадниці" відрізняються. Винна в цьому частково природна жіноча емоційність і сприйнятливість.




Жители Ирландии вечером в пятницу, 21 сентября, стали свидетелями падения необычного космического объекта.



Фахівці NASA прогнозують серію потужних спалахів на сонці 21 вересня, які стануть причиною аномальної погоди, геомагнітних потрясінь і бур, а також спровокують низку аварій на Землі.




"Індевор" злетів з посадочного комплексу шатлів в центрі імені Кеннеді на літаку-носії - модифікованому "Боїнгу-747".




Винахідник з Харкова розв'язав проблему утилізації пакувальних матеріалів, над якою б'ються науковці зі США, Німеччини, Японії та Фінляндії.



Професор з Луганська Анатолій Плотніков запропонував і опублікував в міжнародному науковому журналі "Journal of computer science" (8 том, 7 випуск) варіант вирішення однієї з так званих "нерозв'язних" математичних задач P vs NP.


Танення вічної мерзлоти в російському і канадському Заполяр'ї може стати причиною додаткового підвищення середньорічних температур на Землі на 1,69 градуса Цельсія до 2030 року навіть у разі, якщо антропогенні викиди парникових газів буде повністю припинено.



В воздухе над джунглями Амазонки постоянно витает большое количество органических частиц, что вместе с высокой влажностью приводит к частым осадкам в регионе.



Науковці з кількох країн опублікували найдокладніший на сьогодні аналіз функцій генетичного коду людини. Вони змогли встановити функції до 80% людського геному.


Вранці 14 вересня 2012 року повз Землю пролетить Астероїд 2012 QG42, розміри якого близько півкілометра. На даний момент астрономи намагаються провести радарні дослідження цього небесного тіла.

MAOA контролирует аткивность фермента, расщепляющего серотонин, допамин и другие вещества, от которых зависит психическое и душевное состояние человека. Исследователи отмечают, что аналогичный элемент в мужском организме "несет ответственность" за агрессию и бойцовские качества.


Нові дослідження показали, що людські немовлята народжуються "недопеченими" (їхній мозок при народженні сягає лише 30% дорослого стану), радше не через розміри материнського таза, а через швидкість материнського метаболізму.




Науковці з Університету Бонна (Німеччина) вважають, що залежність від соцмереж та інших інтернет-ресурсів схожа на пристрасть до нікотину.