Чт, 2024-05-09, 00:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Весь Архів новин

« 1 2 ... 40 41 42 43 44 ... 61 62 »




Поза Сонячною системою існує щонайменше сім потенційно заселених планет.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2012-12-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Співробітники Пулковскої астрономічної обсерваторії РАН вперше виявили свідчення присутності сильного магнітного поля в аккреціонному потоці зоряної системи.



Инвестирование тоже манило хорошими процентами, но было как-то странно, что люди с миллиардными кошельками вкладывают деньги в акции и облигации.



Надмасивна чорна діра, яку виявили науковці, перевернула всі уявлення про зростання галактик. Її маса абсолютно непропорційна розміру галактики, в якій вона знаходиться.



Коли роботи і комп'ютери обженуть по рівню інтелекту людину, ми можемо опинитися у владі машин, інтереси яких знаходяться поза сферою інтересів людства.





Науковці розчарували обивателів, які вважають порноактрис "зіпсованим товаром" з психологічними проблемами.



Групі американських науковців під керівництвом очільника лабораторії ДНК-діагностики штату Техас доктора Мельби Кетчам вдалося секвенувати ДНК снігової людини.




Нейропсихологи і фізики не залишають наполегливі спроби наблизитися до розуміння нематеріальних основ існування свідомості у мозку.




Робота в офісі може призвести до болю в колінних суглобах. Про це в один голос заявили британські лікарі та фізіотерапевти.




Астрономи виявили планету, яка в 13 разів перевершує за масою Юпітер - найбільшу і найважчу планету Сонячної системи.




Бразильські науковці мають намір клонувати ягуарів, чотирипалих мурахоїдів, вовків та інших тварин, що перебувають на межі вимирання.



Група науковців з Массачусетського технологічного інституту і Гарвардського університету стверджує, що всередині організму ссавців, зокрема людини, є природна батарейка, здатна до живлення електронного пристрою.

Компанія Acer офіційно представила розробку в сегменті так званих "хромбуків" (ноутбуків під управлінням Chrome OS), новинка під назвою Acer C7 не тільки коштує дешевше тільки що випущеного аналогічного продукту Samsung (199 проти 249 доларів), але і відрізняється тим, що її апаратна начинка виявилася набагато цікавішою



Єдине цього року повне сонячне затемнення наступить на Землі сьогодні - смуга місячної тіні пройде через весь Тихий океан, але на суші спостерігати повну фазу затемнення можна буде лише на півночі Австралії.



Американські фізики створили надгнучкий матеріал, здатний заліковувати подряпини і порізи, який вміє розпізнавати торкання, що дозволить використовувати його як основу для синтетичної шкіри.