Ср, 2024-04-24, 23:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:21
На опозицію на Миколаївщині чинять тиск: затримали заступника керівника штабу "Батьківщини"
Інші останні Новини з регіонів України
Міліція затримала заступника керівника Первомайського виборчого штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Людмилу Нікітськіну.

Про це повідомили у прес-службі Об’єднаної опозиції "Батьківщина" з посиланням на адвокатів, назвавши таке затримання незаконним.

"У п’ятницю ввечері у Первомайську (Миколаївська область) 5 чоловіків у цивільному схопили жінку біля власного під’їзду і намагалися насильно затягти її до автомобілю з одеськими номерами. Вона почала кричати і пручатися, після чого її повалили на землю і почали тягнути по асфальту. Нападники відступили лише після того, як на крики збіглися сусіди", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули адвокати і керівник Первомайського УМВС.

Особи, які назвалися працівниками міліції, відмовилися показати свої службові посвідчення і документи про затримання.

За словами адвокатів, після цього керівник міського УМВС запропонував з’ясувати все у первомайському райвідділі, однак, саму Нікітськіну насправді повезли у Миколаїв.

"У Миколаєві жінку допитували без адвоката до 3-ої години ночі, вчиняючи психологічний тиск і намагаючись вибити якісь свідчення проти опозиції", - повідомили адвокати.

У опозиції наголошують, що таким чином влада тисне на кандидата по 132-му мажоритарному виборчому округу Аркадія Корнацького.

Тиск на Корнацького розпочався одразу після того як стало відомо, що він балотуватися на окрузі від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" і має всі шанси перемогти на виборах, зазначають у прес-службі.

В Об’єднаній опозиції вимагають від влади негайно припинити тиск на Корнацького і звільнити з-за грат Нікітськіну.

Крім того, в опозиції закликають омбудсмена Валерію Лутковську звернути свою увагу на беззаконня, яке вчиняють працівники миколаївської міліції.

Також Об’єднана опозиція на Миколаївщині розпочинає акції протесту проти беззаконня і репресій, які здійснює влада.

Відзначимо, раніше опозиція заявляла, що в Черкасах "Беркут" затримав депутатів від "Батьківщини" та "Свободи", активісту "мовного" ​​наметового містечка Ігорю Сичову зламали руку. Прокуратура відмовилася порушувати справу проти міліціонерів.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 964 | Додав: adminA | Теги: Тиск, опозицію, Батьківщини, Миколаївщині | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]