Пт, 2024-04-19, 03:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:18
2-метровий пам'ятник Стіву Джобсу встановлять в Одесі
Інші останні Новини з регіонів України
В Одесі поставлять пам'ятник Стіву Джобсу. З ініціативою встановити скульптурну композицію "Спасибі, Стіве!" виступили студенти і ректорат Одеської державної академії технічного регулювання і якості.

Історико-топонімічна комісія Одеської міськради підтримала ідею студентів про встановлення на залучені кошти 2-метрового пам'ятника перед фасадом студентського гуртожитку на вулиці Новосельського, 74/76.

Як зазначила голова комісії - віце-мер Одеси Олена Павлова, "ми сказали "так", тому що це дуже актуально, свіжо і своєчасно".

За її словами, у вік вибуху інформаційних технологій Стів Джобс - кумир молоді, який повністю змінив світ, цитує офіційний сайт міста.

"Це - талановитий винахідник, в заслугах якого сучасній людині складно засумніватися", - сказала Олена Павлова.

Нагадаємо, корпорація Apple готова відстоювати свої права не тільки на власні торгові марки, а й на образ свого засновника - Стіва Джобса. Творець культових iPhone, iPad, Mac надихнув китайську фірму In Icons на виробництво своєї зменшеної копії - 30-сантиметрової пластикової ляльки. Американська компанія погрожує китайцям судовим позовом, наполягаючи, що образ померлого глави корпорації належить їй.



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: пам'ятник Стіву Джобсу, одесі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]