Пт, 2024-04-19, 02:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:52
Соціологи GfK: "УДАР" Кличка вийшов на друге місце після ПР за популярністю
Інші останні Політичні новини

Партія регіонів як і раніше лідирує серед електоральних уподобань громадян України. "УДАР" Віталія Кличка обганяє за кількістю симпатиків Об'єднану опозицію "Батьківщина", про що свідчать дані опитування дослідницької компанії GfK NOP Ltd.

Згідно з прес-релізом компанії, Партія регіонів отримує найбільшу підтримку - 25%. Рейтинг "УДАР" перевищує такий Об'єднаної опозиції - 17% проти 15%, передає "Інтерфакс-Україна".

Комуністична партія України займає четверте місце - 9%. ВО "Свобода" та партія "Україна - Вперед!" не долають п'ятивідсотковий прохідний бар'єр - по 3% підтримки респондентів.

13% опитаних не визначились зі своїми політичними уподобаннями на майбутніх парламентських виборах. Опитування GfK NOP Ltd. проведено з 12 по 27 вересня. Опитано 3352 респондента на території всієї України. Похибка репрезентативності склала 2%.

Зазначимо, що за даними іншого опитування до Верховної Ради України нового скликання проходять Партія регіонів, "УДАР" Віталія Кличка, Об'єднана опозиція "Батьківщина" та Комуністична партія України. Про це свідчать дані AlphaVu та Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), оприлюднені на сайті КМІС.

Згідно з оприлюдненими даними, за Партію регіонів проголосували б 22% виборців, тоді як "УДАР" отримав би 14%, Об'єднана опозиція - 13%, Комуністична партія - 9%.

За даними ще одного опитування, якби вибори відбулися найближчим часом, за Партію регіонів проголосували б 21,2% громадян, а за Об'єднану опозицію – 17,2%. Такими є результати соціологічних досліджень "СОЦІСу" спільно з Інститутом політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 948 | Додав: nowyny | Теги: удар, кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]