Чт, 2024-03-28, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Опозиція піде до Януковича лише в прямому ефірі
Інші останні Політичні новини
Об’єднана опозиція вимагає негайної відкритої зустрічі з президентом.

Про це заявив голова Ради Об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк, передає прес-служба Фронту змін.

За його словами, зустріч має транслюватиметься в прямому ефірі.

"Литвин подав у відставку, Янукович оголосив,що скасовує прес-конференцію. Янукович оголосив,що боїться народу України", - наголосив він.

Акція проти мовного закону. ВІДЕО

Яценюк наголосив, що президент запросив керівників фракцій на зустріч. "Опозиція категорично відмовляється від зустрічі з бандитами. Нехай зустрічається з Єфремовим і комуністами в іншому місці", - сказав він.

Об’єднана опозиція "Батьківщина", підкреслив Яценюк, вимагає негайної окремої зустрічі з президентом Януковичем, яка транслюватиметься в прямому ефірі.

"Ми хочемо заявити вимоги народу України до президента", - сказав він.

У свою чергу Микола Томенко заявив, що опозиційні фракції  підуть на зустріч з президентом Віктором Януковичем у середу, лише якщо її показуватимуть у прямому ефірі.

Інакше, за словами Томенка, по телевізору покажуть лише вступне слово Президента, далі зустріч відбуватиметься за зачиненими дверима, і на таку зустріч іти "нема смислу".

У свою чергу, Анатолій Гриценко закликав учасників акції не розходитися. "Ми знаємо Януковича: він взяв слово – забрав слово. Він скасував зустріч, але може приїхати сюди через дві години. Ми стоїмо до кінця", - наголосив він .
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1010 | Додав: adminA | Теги: прямому ефірі, Януковича, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]