Чт, 2024-03-28, 23:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 163 164 165 166 167 ... 182 183 »

Влада панічно боїться, що екс-прем’єр-міністра України Юлію Тимошенко побачать у поганому фізичному стані. Про це сказав захисник Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко, коментуючи те, що журналістам не дали можливості побачити Тимошенко під час її госпіталізації до центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" в Харкові.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Німецький лікар Лутц Хармс, який приїхав до екс-прем'єрки Юлії Тимошенко з клініки "Шаріте" наголосив, що вона страждає від хронічного больового синдрому.





Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко в середу погодиться на перехід в центральну клінічну лікарню № 5 "Укрзалізниці" лише за умови, якщо її лікуючим лікарем буде доктор з німецької клініки "Шаріте" Лутц Хармс.




Апеляційний суд Києва відмовився відновити судове слідство у рамках розгляду апеляційної скарги на рішення Печерського районного суду Києва, яким колишній міністр внутрішніх справ Юрій Луценко був засуджений до 4 років позбавлення волі.





Апеляційний суд Києва почав попереднє слухання по апеляції Юрія Луценка на вирок Печерського суду.




Президент Польщі Броніслав Коморовський закликав у неділю, 6 травня, владу України внести зміни до кримінального кодексу, щоб в подальшому колишні високопоставлені чиновники не отримували тюремні терміни за рішення, які вони ухвалювали, перебуваючи при владі.





Швейцарія готова прийняти для лікування колишню прем'єр-міністра Україна Юлію Тимошенко, яка відбуває термін у колонії в Харкові.



Богатирьова заявляє, що розмовляла із Януковичем про те, що вона на службовій машині їздила в магазин Louis Vuitton.




США закликають Україну припинити переслідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко й інших членів її кабміну й звільнити їх з-під варти. Про це говориться в заяві представника США при ОБСЄ Ієна Келлі.


Лідер Албанії став десятим президентом, який відмовився від участі в євросаміті.   Топі заявив, що планує таким чином висловити свій протест проти "нелюдяного поводження" з колишнім прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко, якій не надається можливість на отримання адекватного медичного лікування.

 






Адвокат телеведучої Наталії Розинської Микола Неділько не виключає, що правоохоронні органи, переслідуючи його клієнтку, намагаються вплинути на екс-майора Управління держохорони Миколу Мельниченка.




Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що екс-прем'єр може прийняти запрошення пройти лікування в будь-якій країні, яка забезпечить виконання рекомендацій німецьких лікарів, які її обстежили.



Розмір відкату у сфері державних закупівель за останні вісім років збільшився більш ніж утричі і наразі сягає 60%, заявив президент творчого об'єднання "ТОРО" - контактної групи в Україні "Transparency International" Олексій Хмара.




Польща вважає неадекватною реакцією заяви окремих країн про бойкот чемпіонату Європи з футболу-2012 в Україні у зв'язку із ситуацією з демократією.



Екс-прем'єр України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко, яка міститься в Качанівській виправній колонії в Харкові, другий тиждень продовжує голодування, заявила на брифінгу під стінами колонії в четвер її дочка Євгенія Тимошенко.