Пт, 2024-03-29, 17:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:01
Порошенко: Українська армія стала боєздатною
Інші останні Офіційні новини

Президент України Петро Порошенко висловив привітання на честь річниці успішного звільнення Слов'янська, Краматорська, Дружківки та Костянтинівки від окупації бойовиків, повідомила прес-служба глави держави в неділю вранці, 5 липня.

Порошенко зазначив, що рік тому, 5 липня, звільнення міст відбулося завдяки успішним діям військовослужбовців - учасників антитерористичної операції і місцевого населення. Зараз міста відновлюються і "на вулицях чути дитячий сміх".

"Сьогодні українська армія стала боєздатною, і ми ніколи більше не дозволимо загарбникам ступати по нашій землі", - підкреслив глава держави.

Також президент привітав особовий склад і ветеранів Військово-Морських Сил Збройних Сил України з днем ВМС.

"За минулий рік ви пройшли складний шлях відродження флоту у нових пунктах базування, підготували сили до виконання бойових завдань і забезпечили захист Вітчизни з морського напрямку. І навіть запроваджене цього року свято ви зустрічаєте на бойових позиціях у східних та південних областях України, на бойовому чергуванні в морі та повітрі", - заявив Порошенко.

Президент подякував їм за вірність морським традиціям, наполегливість і відданість у відновленні морської слави України і висловив переконання, що "українські моряки завжди будуть зразком честі, патріотизму та високої професійної майстерності".

Нагадаємо, 5 липня 2014 року проросійські терористи пішли зі Слов'янська. Ними були залишені захоплені раніше будівлі і всі блок-пости у напрямку Краматорська.

Того ж дня підрозділи Збройних Сил України увійшли в місто Краматорськ, яке було одним з вузлів незаконних збройних формувань на півночі Донецької області.

Вчора, 4 липня 2015 року президент Порошенко з нагоди річниці визволення міст Слов'янська і Краматорська від російсько-терористичних військ провів зустріч з військовими, які брали участь у визволенні цих міст. Глава держави від імені українського народу висловив подяку воїнам за їх ратний подвиг і героїзм.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 837 | Додав: adminA | Теги: Українська армія, боєздатна, Порошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]