Вт, 2024-04-16, 11:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:53
Шпажисти перемогли росіян і виграли "золото" ЧС
Інші останні Спортивні новини

У Москві завершилися командні змагання Чемпіонату світу з фехтування серед шпажистів, де чоловіча збірна України завоювала золото, а жіноча команда – срібло.

Як повідомляє офіційний сайт турніру, чемпіонами світу стали Богдан Нікішин, Максим Хворост, Дмитро Карюченко і Анатолій Герей.

Чоловіча команда впевнено провела дводенний турнір, обігравши у чвертьфіналі команду-господарку турніру та одного з фаворитів - збірну РФ.

У вирішальному матчі в першому ж бою українці отримали перевагу, коли Карюченко виграв у Юнга - 1:0. У другому поєдинку Герей і Парк обмінялися результативними уколами - 2:1, а в наступному поєдинку проти Юнга Герей довів перевагу українців до 3 очок - 5:2.

Потім Нікішин та Парк обмінялися двома уколами (7:4), Хворост був сильнішим за Парка- 4:3 (11:7), а завершували матчеву зустріч Нікішин та Юнг, які провели дуже результативний бій - 23:17 (34:24).

У жіночому турнірі в малому фіналі за бронзу українки обіграли команду Франції з рахунком 44:42. У матчі за золото шпажистки Китаю були сильнішими від команди Румунії.

Напередодні жіноча команда шаблісток завоювала срібло, поступившись у фіналі збірній РФ.

Таким чином, на рахунку збірної України три нагороди - золото, срібло і бронза. Це всі можливі медалі національної команди. У фіналах командного турніру рапіристів, які відбудуться сьогодні, 19 липня, ні чоловіча, ні жіноча команди участі не візьмуть.

Чемпіонат світу з фехтування проходить у Москві з 13 по 19 липня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 833 | Додав: adminA | Теги: шпажисти перемогли росіян, золото ЧС | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]