Чт, 2024-04-25, 03:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
Тігіпко не проти саморозпуску своєї партії
Інші останні Політичні новини

Лідер партії "Сильна Україна", віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко допускає розпуск своєї політичної сили на з'їзді 17 березня і перехід її членів до Партії регіонів.

"17 березня відбудуться два з'їзди (з'їзди "Сильної України" і Партії регіонів - ред.), які вивчать це питання. Тому це правда (про розпуск "Сильної України"- ред.), - сказав він журналістам в середу в Києві. Тігіпко зазначив, що в разі об'єднання партій ще рано казати про те, хто очолить передвиборний список на виборах до Верховної Ради, передає "Інтерфакс-Україна".

"Про це говорити рано, дуже рано. Ще до виборів досить багато часу", - наголосив він. Відповідаючи на питання, чи погодиться він очолити передвиборний список Партії регіонів, Тігіпко сказав, що зараз перед ним інші завдання, зокрема, реалізація озвучених президентом Віктором Януковичем нових соціальних ініціатив.

"Я тільки що отримав велике задоволення від засідання Кабінету міністрів. Тому що більшої соціальної комплексної програми, як сьогодні, за останні 20 років не було. У мене зараз голова болить про це. Зараз треба думати як реалізовувати ініціативи президента. Якщо це буде реалізовано, тоді із задоволенням можна очолювати список", - підсумував віце-прем'єр.

Зазначимо, що 17 березня мають відбутися з'їзди аж трьох партій: спочатку "Сильна Україна" і "Єдиний Центр" ухвалюватимуть рішення про бажання увійти до ПР, а потім ПР прийме їх. Минулого тижня віце-прем'єр Тігіпко сказав, що питання входження його партії до ПР не знято з порядку денного і що в березні буде з'їзд партії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1059 | Додав: adminA | Теги: Тігіпко не проти саморозпуску своєї | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]