Чт, 2024-04-25, 03:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:02
У справі Савченко суд призначив дату вироку
Інші останні Новини російської федерації

Українську льотчицю Надію Савченко вже доправили до суду в російському Донецьку, де вона має виступити з останнім словом. Про це повідомляє «Ехо Москви».

Процес у справі Савченко завершується в донецькому міському суді Ростовської області. 4 березня Савченко почала сухе голодування.

Після виступу льотчиці з останнім словом суд повинен призначити дату оголошення вироку.

Зазначимо, акції на підтримку Надії Савченко проходять цими днями в багатьох містах світу.

Вирок зачитають 21 і 22 березня.

21 і 22 березня суд у російському Донецьку зачитає вирок у справі української льотчиці Надії Савченко. Про це написав у Twitter адвокат Ніколай Полозов.

Савченко заявила, що сухе голодування продовжиться, оскільки вона вимагала від російського правосуддя оголосити вирок впродовж семи днів.

"Я не визнаю ні провини, ні вироку російського суду. У разі обвинувального вироку апеляції не буде. Після вироку я продовжую голодування ще на 10 днів. Через 10 днів я оголошую сухе голодування, і тоді у Росії є 10 днів, щоб перевести мене в Україну", - сказала Савченко.

Зазначимо, процес у справі Савченко завершується в донецькому міському суді Ростовської області. 4 березня Савченко почала сухе голодування. Під час виступу в суді 9 березня у Савченко піднялася температура до 38 градусів та почалася лихоманка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 803 | Додав: adminA | Теги: дата вироку, Суд, справа Савченко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]