Сб, 2024-04-20, 07:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:14
У Великобританії найстаріша в світі вівця загинула, впавши зі скелі
Інші останні Новини Європейського Союзу

У Великобританії загинула вівця, яка неофіційно вважалася найстарішою в світі.

Тварина на прізвисько Твіггі (вівця була названа на честь англійської моделі Твіггі, яка працювала в 1960-х роках) не дожила місяця до свого 26-річчя, повідомляє The Daily Mail.

Чорнопика вівця загибла, зірвавшись зі скелі висотою понад 35 метрів. Загиблу Твіггі на каменях знайшов її господар, фермер Джон Макайвер. Він зізнався, що дуже засмучений фактом смерті тварини. Макайвер зазначив, що так любив свою вівцю, що навіть помістив її фото на заставку робочого столу комп'ютера.

Фермер розповів, що за 26 років Твіггі привела на світ безліч ягнят, останні з яких народилися в 2009 році. За всі ті роки, що вівця жила в господарстві Макайвер, він двічі намагався її продати, але не зміг - перший раз від неї відмовилися, тому що на вигляд вона була занадто худою (за що, власне, і отримала свою кличку), а вдруге вона втекла від покупця.

До цього титул найстарішої вівці належав Лакі з Австралії. Вона прожила 23 роки і померла в 2009 році. Абсолютний рекорд тривалості життя вівці був зафіксований в Уельсі. Валлійська тварина прожила 28 років і 51 день. Вівця померла в січні 1989 року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 989 | Додав: nowyny | Теги: найстаріша вівця, Великобританія, Твіггі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]