Пт, 2024-04-19, 06:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:12
За добу найбільше обстрілів було на Донецькому напрямку. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Російські терористичні формування за минулу добу 52 рази відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Найбільше, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому напрямку, 10 на Маріупольському і 5 на Луганському.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО.

"По позиціях ЗСУ російські найманці вели вогонь з мінометів і артилерії великого калібру, випустивши при цьому близько 150 мін і 22 снаряда. Найскладнішою обстановка була в районі Авдіївки. Ворог протягом дня і до півночі обстрілював з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї укріплення сил АТО в районі н.п. Новгородське, Троїцьке, Луганське, Широкине, Майорськ, Зайцеве і Новозванівка. Снайпери російських терористів вели вогонь поблизу Пісків і Старогнатівки", - йдеться в повідомленні.

Напруженою залишається обстановка в районі Мар'їнки. Контрольний пункт "Мар'їнка" обстріляв ворожий снайпер, відзначили в штабі.

"Неприцільний вогонь бойовики вели в напрямку наших укріплень з мінометів поблизу позиції "Зеніт" на околиці Авдіївки і з боку тимчасово окупованого Первомайська по Богуславському. З гранатометів і великокаліберних кулеметів терористи обстрілювали позиції українських бійців поруч з Пісками, Опитним, Луганським, Новозванівкою і Троїцьким. Після півночі активність ворога істотно знизилася", - йдеться в повідомленні повідомленні.

Відзначимо, більше 1,5 тисячі жінок-військовослужбовців пройшли службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 840 | Додав: adminA | Теги: обстріли, Доба, донецький напрямок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]