Пт, 2024-03-29, 01:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:33
За "Мурафський кар'єр" на Вінниччині стрілянина
Інші останні Новини з регіонів України

На території державного підприємства "Мурафський кар'єр" у Шаргородському районі 23 липня стався конфлікт із застосуванням мисливської зброї між працівниками охоронної фірми та невідомими особами, двох з яких затримано.

Про це повідомили в УМВС України у Вінницькій області.

"Міліція затримала двох осіб та іномарку без номерних знаків. На місці працює слідчо-оперативна група міліції. За медичною допомогою звернулася одна особа з тілесними ушкодженнями", - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що інформація про захоплення заручників та потерпілих із вогнепальними пораненнями не відповідає дійсності.

Водночас місцеві жителі розповіли, що конфлікт навколо права управляти Мурафським кар'єром, де видобувають декоративний та будівельний камінь, вапняк, гіпс, крейду та глинистий сланець, триває вже певний час, передає "Укрінформ".

"Ми пережили щонайменше три набіги бандформувань. Люди у військовій формі, на автівках із номерами, які не числяться за жодною із військових частин, використовуючи зброю, намагаються "вибити" свою долю у цьому бізнесі", - зазначила мешканка міста Шаргород.

За її словами, це вже четвертий "набіг". І про наявність цих "бандформувань" на Шаргородщині громадськість неодноразово повідомляла і міліцію, і працівників прокуратури.

З 2010 року на підприємстві чотири рази мінялося керівництво. Нещодавно після конкурсного відбору Міністерство аграрної політики та продовольства України призначило нового керівника, проте, він не сподобався представникам Вінницької організації УНА-УНСО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 804 | Додав: adminA | Теги: Вінниччина, Мурафський кар'єр, стрілянина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]