Чт, 2024-03-28, 11:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:36
Зник головний редактор місцевої газети на Львівщині
Інші останні Новини з регіонів України

У Червонограді на Львівщині зник головний редактор газети "Новини Прибужжя" Віталій Павлишин. З відповідною заявою до міліції звернувся батько Павлишина, розповіла речниця ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, відповідна заява надійшла 22 березня, а сьогодні міліція розпочинає повномасштабні пошуки, дасть фото зниклого журналіста та інформацію про нього у друковані ЗМІ та на телебачення.

За інформацією ЗМІ, чоловік зник з дому чотири дні тому.

Павлишин також є головним редактором газети "Спортивка" у Львові, лише в листопаді 2011 року його призначили редактором червоноградської газети.

Як повідомили у ЦГЗ ГУ МВС України у Львівській області, Павлишин Віталій Ярославович (26.03.1973 р.н.) 21 березня 2012 року вийшов із приміщення редакції газети "Новини Прибужжя" і додому не повернувся. Усім, кому щось відомо про можливе місце перебування безвісти зниклого, міліція просить поінформувати телефоном "102".

Зазначимо, що гучну справу про зникнення головного редактора харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва досі не розкрито. Ще торік прокурори заявляли, що у справі Климентьєва з'явилася інформація, що може допомогти розкрити злочин. Проте недавно в МВС заявили, що справа не зрушилася з мертвої точки через те, що немає підозрюваних.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 1033 | Додав: adminA | Теги: Львівщині зник головний редактор мі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]