Вт, 2024-03-19, 05:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Литовський режисер Мантас Кведаравічюс розпочав зйомки документального фільму про Маріуполь (Донецька область), який з вересня 2014 року є прифронтовим містом у зоні антитерористичної операції.

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-04-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В Польше состоялись сразу два крупных легкоатлетических марафона, где украинцы наибольшего успеха добились в Кракове. На пьедестал почета поднялись сразу два украинца.


 

Одна сім'я отримуватиме близько 8 тисяч гривень на рік в якості субсидій, повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк. "Уряд, за словами Яценюка, очікує, що субсидії отримуватимуть 3 млн домогосподарств - тобто від 12 до 15 млн громадян.


 

Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард Крістін Лагард вітає прогрес економічних реформ в Україні, досягнутий у рамках підтримуваної фондом програми розширеного фінансування EFF.


 

Українець Ігор Радівілов виборов другу для України медаль на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики, який проходить в Монпельє (Франція). Наш гімнаст завоював "срібло", повідомляє офіційний сайт чемпіонату.


 

Дочь убитого в 2000 году украинского журналиста Георгия Гонгадзе - 18-летняя Соломия.


 

В причерноморском Скадовском районе усиленный пограничный режим заставил легализоваться местных рыбаков-браконьеров. Об этом сообщил председатель Скадовской райгосадминистрации Юрий Бобылев.


 

25 апреля двери Администрации президента откроются для простых украинцев. В здание, где работает Петр Порошенко, почти на часовую экскурсию по предварительной записи смогут попасть как украинцы, так и иностранцы.


 

З 18 години до опівночі 19 квітня активність бойовиків вздовж лінії розмежування в зоні антитерористичної операції продовжувала зменшуватися. Як повідомляє прес-центр АТО, російсько-терористичні війська порушили режим тиші 6 разів.


 

"Пріорітетом буде судова гілка влади, починаючи з вищих судів і до нижчих. Усе, що підслідно Бюро - цьому буде приділено максимальну увагу". На думку Ситника, рівень корупції "приблизно однаково високий у всіх органах".