Вт, 2024-03-19, 04:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Несомненно, что загородный дом – это мечта многих.И вот уже есть заветная сумма для его приобретения. Как все правильно оформить?

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-02-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

20 лютого на переважній частині України не очікуються істотні опади, повідомляє Укргідрометцентр.


 

 

Міністерство праці, родини та соціальної політики Польщі пропонує оновити закон "Про промоцію працевлаштування", яким передбачається істотна зміна процедури працевлаштування українців.


 

 

Покупки через интернет совершаются многими по той простой причине, что это не только удобно, но и экономно.


 

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розкритикував блокаду торгівлі з окремими районами Донбасу та запропонував обмежити її кількома групами товарів.


 

У центрі Києва на Майдані Незалежності у неділю 19 лютого розпочинається мітинг прихильників Організації українських націоналістів з нагоди вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні.


 

 

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 105 разів відкривали вогонь по українським силам. В результаті шість військових ЗСУ були поранені, ще троє травмовані


 

 

 

Протягом 10 днів відвідувачів чекатимуть частування млинцями, солодощами та гарячими напоями.


 

 

У Києві в Українському домі відкрили виставку фотографій про події на Майдані. Відкриття приурочили до третьої річниці Революції Гідності.