Вт, 2024-03-19, 04:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українські фігуристи Олександра Назарова і Максим Нікітін виграли золоті нагороди на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан), повідомляє офіційний сайт змагань.
 

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-02-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Троє військовослужбовців Збройних сил України загинули за минулу добу в зоні проведення АТО, восьмеро отримали поранення.


 

 

Зростання витрат на оплату праці, особливо для малого та середнього бізнесу, призведе до суттєвішого зниження зайнятості, ніж прогнозувалося раніше.


 

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті".


 

 

Комітет Держкомтелерадіо з присудження премії Кабінету міністрів України імені Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва визначив лауреатів за 2016 рік.


 

 

ПАТ "Укрзалізниця" запускає у роботу мобільний додаток для придбання квитків через смартфони, що працюють на системі Android.


 

 

Бойовики за минулу добу, 3 лютого, 115 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в Фейсбуці.