Вт, 2024-03-19, 10:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Чеський уряд вирішив подвоїти квоту на працевлаштування громадян України. Про це заявив міністр закордонних справ Чехії Любомир Заоралек.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-02-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Ватажок бойовиків "Сомалі" Михайло Толстих з позивним Гіві загинув від вогнемета "Шмєль". Про це повідомляє ресурс ДАН, який контролюють бойовики.


 

 

У Києві очікується невеликий сніг, на дорогах ожеледиця. Про це повідомляє прес-служба КМДА з посиланням на Український гідрометцентр.


 

 

Державна служба у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції (АТО) констатує надання статусу учасника бойових дій 281 719 учасникам АТО.


 

Клірика Київської єпархії Української православної церкви (Московський патріархат) 26-річного протоієрея Йоанна Корнуту було знайдено мертвим в одному із закладів для відпочинку в Броварах під Києвом.


 

 

Кабінет міністр призначив Сергія Князева керівником Національної поліції України. Таке рішення уряд прийняв у середу 8 лютого.


 

 

За добу було зафіксовано 89 обстрілів бойовиків майже по всіх напрямках лінії фронту: трьох бійців ЗСУ поранено, ще трьох – травмовано.


 

У зимовий період року кожна людина бажає, щоб в її будинку було тепло. Досягнути такого позитивного результату допомагає найбільш якісне опалювальне обладнання