Вт, 2024-03-19, 06:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В День Героїв Небесної Сотні люди продовжують нести квіти до Хреста на Алеї Героям Небесної Сотні, що на вулиці Інститутській у Києві.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2017-02-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Музичний гурт O.Torvald та співак Melovin стали переможцями третього, завершального півфіналу відбору на пісенний конкурс «Євробачення-2017» від України.


 

 

Президент Петро Порошенко призначив послів України у Білорусі, Іраку та Лаоській Народно-Демократичній Республіці.


 

 

У вівторок, 21 лютого, в Києві хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, удень дощ із мокрим снігом, на дорогах ожеледиця.


 

 

У Міністерстві оборони розповіли деталі серйозного бою в районі Авдіївки. Відомо, що бойові дії там тривали близько 7 годин.


 

Як повідомлялося раніше, відео, яке отримали представники потерпілих, вперше показали на судовому засіданні 14 лютого і його долучили до справи.


 

 

"Блокадний марш", який пройшов у центрі Києва 19 лютого і переріс у сутички активістів з правоохоронцями, назвали "брудними провокаціями" в поминальні дні.