Вт, 2024-03-19, 06:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Струйный картридж содержит небольшое количество жидких чернил одного или нескольких (до 8-ми) цветов. При соблюдении правил заправки, картридж можно заправлять несколько десятков раз.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2017-02-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Він приділив особливу увагу підготовці до боротьби з такою тактикою і зброєю, яку РФ використовувала у вторгненні в Україну.


 

Сноубординг - довольно экстремальный вид спорта, который несёт немалый риск получить травмы, поэтому для профессионального спортсмена важна очень правильная экипировка.


 

 

Міністри фінансів країн єврозони і Греція домовилися наступного тижня відновити переговори щодо фінансової програми порятунку.


 

Учасники блокади Донбасу заявляють, що прем’єр-міністр Володимир Гройсман запропонував їм компромісний варіант, над яким вони подумають, але блокада триває.  


 

 

Поліція Тернополя посилила заходи з охорони правопорядку у зв’язку з великою кількістю вірян, які прибувають до ікони з Ватикану.


 

Верховна Рада України підтримала за основу законопроект №5697 «Про внесення змін до Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту».


 

Величезна жертва, на яку пішли герої Небесної Сотні заради перемоги ідей Майдану, ніколи не буде забута.


 

 

Верховна Рада планує у вівторок затвердити порядок денний шостої сесії, а також розглянути у першому читанні ряд законопроектів щодо соціального захисту військовослужбовців-учасників АТО.